Gå til hovedindhold
Du er her:

Idrætsbørnehuset Græshoppen

Et børnehus med plads til bevægelse og udvikling

græshoppe
græshoppe

Rundvisning

Hvis du er interesseret i en plads hos os, skal du blot sende en mail til os.

Til rundvisningen kommer du til at se på husets fysiske rammer og høre lidt om dagens gang og vores pædagogik.

 

I Græshoppen tilbyder vi børnene en hver dag, hvor de gennem en aktiv dag i form af bevægelse, sansemotoriske aktiviteter og leg kan lære deres krop og dens styrker at kende.

Vi er bevidste over kroppens betydning for børnenes læring og udvikling. Børn sanser verden gennem deres krop. Barnets selvværd og selvtillid stimuleres via oplevelser med kroppen. Via bevægelse lærer barnet at samarbejde, løse konflikter og mestre konkurrence. Det barn kan i dag ved hjælp af en voksen kan selv i morgen.

Personalet med udgangspunkt i Pædagogiske lærerplan, skaber rammerne, både indendørs og udendørs, så læring foregår gennem idrætspædagogiske aktiviteter. Aktiviteterne er med til at udvikle barnets fysiske, psykiske, kognitive og sociale kompetencer. De aktiviteter som bliver sat i gang, styrker barnets sanser, grovmotorik, finmotorik, krydsbevægelse og muskler.

Aktiviteterne bliver tilpasset børnenes udviklingstrin ved at have en pædagogiske bagdør. Børn lærer også leg/aktivitets regler, f.eks. slås kultur. 

Vores rutiner bærer præg af, at vi er glade for bevægelse. Vi skaber nysgerrighed hos børnene, så de får lyst til at udforske deres krop og blive selvhjulpne.

De voksne er bevidste over deres rolle. De er nysgerrige sammen med børnene og er ikke bange for at gå forrest.