Gå til hovedindhold
Du er her:

Dagligdagen

Hverdagsprogram og faste aktiviteter

Pjecer til Vandhullet, Krattet og Hulen
Pjecer til Vandhullet, Krattet og Hulen

Dagligdagen

 • Morgen

  Vi åbner kl. 7 i Reden, hvor dagen startes stille og roligt med et tilbud om morgenmad. Vi vægter at der en hyggelig atmosfære, og at både børn og forældre føler sig velkomne.

  Ved 8-tiden åbnes de 3 teams. Nogle børn vælger måske at lege i et andet team end deres eget eller bliver at lege i Reden.

  Kl. 8.30 samles de yngste til morgenhaps i Vandhullet. Enkelte af de yngste tager sig måske en lur.

 • Formiddag

  Kl. 9.30 inddeles teamets børn i mindre grupper til leg/aktiviteter ude eller inde. Vi lægger vægt på, at der skal være plads til legen samt planlagte aktiviteter mange formiddage, ud fra børnenes behov, ønsker og udvikling. Børnene får i mindre grupper fælles oplevelser, som styrker samhørigheden og også aldersvarende udfordringer i aktiviteter som kan være: Ture, legeplads, bevægelse, sang og musik, kreativitet, projekter eller bagning.

  Ugeplaner, dagbøger og fotos finder du på BørneLynet og digitalskærme ved indgangen informerer om sidste nyt.

 • Frokost

  Vi spiser madpakker ved 10.30/11-tiden i de 3 teams. Der lægges vægt på deltagelse, ro, hygge og samling. Hver gruppe har sine egne ritualer.

 • Eftermiddag

  De yngste bliver lagt til at sove ude og de små børnehavebørn sover efter behov indendørs. Alle andre børn er på legepladsen. Personalets pauser afholdes.

  Frugt- og brødmåltid mellem kl. 14 og 15. De enkelte teams planlægger frugten individuelt. Enkelte af de yngste tager sig måske en lur igen.

  Resten af eftermiddagen går med leg i teamet, i Reden eller på legepladsen, snak med forældre og oprydning. Nærvær og hygge skal også opleves af de sidste børn og forældre inden vi lukker kl. 17.