Gå til hovedindhold
Du er her:

Vuggestuen Børnereden

En vuggestue på ’toppen’, hvor bevægelse og udeliv udfordrer kroppen

Velkommen i Vuggestuen Børnereden

  • Ønsker I at få fortællingen om Børneredens historie? Vil I kende mere til vores udeliv, uanset om solen skinner eller sneen daler? Og vil I gerne høre om, hvordan vi udnytter en skøn, gammel murermestervilla til at skabe en hyggelig dagligdag for børnene?
  • Vil I vide mere om, hvad vi gør for at børnene bruger alle sanseapparater og oplever, ser, mærker, føler og dufter med hele kroppen?
  • Vil I forstå, hvad vi mener med, at børnene bliver nysgerrige, undres og oplever successer?
  • Vil I støtte os i, at børnene indgår i forpligtende fællesskaber, hvor både den fælles leg og muligheden for fordybelse er afgørende for barnets læring, trivsel og udvikling? Og vil I være en del af et overskueligt og forpligtende samarbejde, hvor hvert enkelt barn skal opleve nærvær, omsorg, fællesskab og højt humør?

Rundvisning

Kontakt gerne leder Helle Olesen for at vi kan aftale et tidspunkt til et møde og en rundvisning med jer og jeres barn.

Til rundvisningen vil vi tage jer på en guidet tur rundt i den gamle villa med højt til loftet og mange lege- og læringsmiljøer og videre ud i vores udemiljøer i både for- og baghave med boldbane, balancebom, bakke, gyngestativ, rutsjebane, sandkasse og meget mere.

Efterfølgende går vi på 1. sal, hvor I kan få en kop kaffe eller the og en snak om Børneredens mange tilbud og muligheder, og hvor vi kan tale om gensidige forventninger.