Gå til hovedindhold
Du er her:

At starte i Rævehøjen

Vi starter altid med en forsamtale

For at sikre den bedst mulige start i Rævehøjen vil vi, når tiden nærmer sig for jeres barns start i Rævehøjen, inviterer jer til en forsamtale, hvor i har mulighed for at fortælle personalet alt, der er at vide om jer selv og jeres familie, jeres barns vaner, sovemønster, hvad og hvornår barnet spiser – og selvfølgelig kan i også fortælle os om barnets små uvaner.

  • I har mulighed for at spørge ind til forhold i institutionen, som i har behov for at få svar på for at afmystificere indkøringen og blive klogere på ”hvorfor vi gør som vi gør” i Rævehøjen.
  • I løbet af den først tid i institutionen vil i sammen med personalet aftale, hvordan indkøringen skal foregå, med henblik på, at gøre tilknytningsperioden for barnet bedst mulig.
  • For os er det vigtigt, at vi afstemmer vores forventninger til hinanden og når i starter i institutionen, er det af stor betydning for vores samarbejde, at vi undrer os sammen, når der er noget der undrer os. På den måde får vores fremtidige samarbejde det bedste udgangspunkt.