Gå til hovedindhold
Du er her:

Lundtofte Børnelandsby

Kommunen arbejder med idéer til en helhedsplan for Lundtofte Skolestræde 2-9, kaldet Lundtofte Børnelandsby med en samlet kapacitet på op mod 12 grupper for hele området

Hvor er vi i processen?

Kommunen har indgået kontrakt med en bygherrerådgiver, som skal udarbejde idéoplæg for udformning og placering af ny daginstitution herunder en helhedsplan for hele matriklen, som også består af en anden daginstitution ”Vi To”.

Ny dato og tidspunkt for borgermøde

Borgermødet der skulle have fundet sted tirsdag d. 12. marts 2024 kl. 16:30-17:30, er blevet flyttet til i stedet at blive afholdt tirsdag d. 16. april 2024 kl. 18:30-19:30. Til mødet vil tankerne omkring projektet blive præsenteret forud for det idéoplæg, som er til politisk godkendelse i løbet af april 2024. Arrangementet vil finde sted udendørs, og du er velkommen til at kontakte Center for Arealer og Ejendomme for nærmere information på mail: arealerejendomme@ltk.dk.

Næste skridt

Hvis idéoplægget godkendes, arbejder bygherrerådgiver videre sammen med forvaltningen med planlægning af udbygningen, herunder igangsætning af lokalplan.

Du vil løbende på siden blive opdateret om processen for den nye daginstitution i Lundtofte Børnelandsby, herunder når der foreligger forslag til idéoplæg.

Illustration af bygning og legeplads ved Lundtofte Børnelandsby
Illustration af bygning og legeplads ved Lundtofte Børnelandsby