Gå til hovedindhold
Du er her:

Forpligtende netværksledelse

Forpligtende netværksledelse er en obligatorisk samarbejdsstruktur mellem dagtilbud med egen ledelse, budget og forældrebestyrelse.

Kommunalbestyrelsen besluttede i april 2012 at indføre forpligtende netværksledelse for alle kommunale dagtilbud i Lyngby-Taarbæk Kommune. De selvejende dagtilbud valgte at indgå som eget netværk i netværksstrukturen. Der er 4 kommunale og 1 selvejende netværk.

Forpligtende netværksledelse er en obligatorisk samarbejdsstruktur mellem dagtilbud med egen ledelse, budget og forældrebestyrelse. I netværket samarbejdes der om bestemte opgaver i det enkelte dagtilbud, mellem dagtilbuddene og med relevante samarbejdspartnere.

Arbejdet i forpligtende netværk skaber en helhedsorienteret samarbejdsstruktur om dagtilbuddene, som styrker den pædagogiske, strategiske og innovative ledelse og udvikling af dagtilbuddene i Lyngby-Taarbæk Kommune. Arbejdet i dagtilbuddene tager altid udgangspunkt i den til enhver tid gældende lovgivning. Kommunalbestyrelsen har det overordnede ansvar for kommunens dagtilbud og fastsætter de overordnede rammer og prioriterede indsatser ud fra dagtilbudsloven. Forældrebestyrelsen fastsætter principper for dagtilbuddets virksomhed indenfor disse rammer.