Gå til hovedindhold
Du er her:

Mad og måltider

Madpakken – en kærlig hilsen hjemmefra!

I Vandpytten har alle børn madpakker med hjemmefra og derudover frugt eller brød til eftermiddagsmåltidet.

Vi henstiller til, at madpakken er uden de usunde snacks, fordi det typisk er dem som børnene vælger først. Derfor bliver der mindre plads i maven til den gode sunde mad, som giver børnene den bedste energi og næring til en hverdag som er fyldt med leg, læring og et godt velbefindende.

Èn gang månedligt laver hver stue, på skift, et varmt måltid til alle børnene i Vandpytten til frokost. Vi prioriterer at måltidet er vegetarisk, så alle børn kan spise det samme og derudover køber vi overvejende økologiske fødevarer.

Hvert andet år skal der stemmes om en eventuel frokostordning. I tiden op til afstemningen vil der være en grundig information af det aktuelle tilbud og af prisen for denne ydelse.

Fødselsdage

Fødselsdage er et af børnenes højdepunkter i livet – de elsker at være midtpunkt, at blive fejret og at dele noget ud til vennerne i institutionen.

Vi opfordrer til at begrænse sukker i det som børnene gerne vil dele ud. Èn usund ting og ellers gerne lækker frugt eller hjemmelavede boller – det er altid meget populært.