Gå til hovedindhold
Du er her:

Børnehuset Vandpytten

Børnehuset Vandpytten er lukket pr. 9. maj 2022. Børn og medarbejdere er flyttet til vuggestuen Garantiens lokaler på Lundtoftevej 89.

Sang er et fællesskab på tværs af kulturer, sprog og traditioner.

Tidsel
Vandpytten

Rundvisning

Når jeres barn får tilbudt en plads i Vandpyttens vuggestue, så vil I blive kontaktet med henblik på et møde med stuens personale. Mødet kan sagtens foregå hjemme hos jer, i barnets trygge miljø.

Det er vigtigt for jeres barns opstart og trivsel, at pædagogerne får så mange oplysninger som muligt om fx fødsel og mad- og sovevaner. Pædagogerne vil fortælle jer om vores erfaringer og forventninger til indkøring i vuggestuen.

Når jeres barn skal videre fra vuggestuen til en af Vandpyttens børnehavegrupper, så vil I blive inviteret til et møde med børnehavens pædagoger, hvor vi gensidigt kan informere hinanden om børnenes trivsel.

Hvis jeres barn starter direkte i børnehaven vil I modtage et velkomstbrev og vi opfordrer jer til, at komme på et besøg. Her vil I blive modtaget af en af pædagogerne som vil vise jer rundt og fortælle om børnehaven og I aftaler hvordan indkøringen skal foregå.

Vi glæder os til at møde jer!